INNOVATIEF BULKSTATION VOOR MAISVOERMEEL

Projecten > INNOVATIEF BULKSTATION VOOR MAISVOERMEEL >

 

 

Van ontwerpplan tot installatie
Snelle en probleemloze opstart

Ons partnerbedrijf Bifes stond in voor het procesontwerp. De ingenieurs tekenden een optimaal proces uit en zochten naar de beste machines die ze op de juiste manier integreerden. Na productie van alle onderdelen installeerde een ervaren SCE-montageploeg het bulkstation op basis van de door ons ontworpen tekeningen. De ploeg moest bouwen op een kleine oppervlakte. Een extra uitdaging, omdat de aan- en afvoer van vrachtwagens niet stilgelegd kon worden.

Toch slaagden we erin om de oplossing én het gebouw te installeren in slechts 9 maanden. Een mooi voorbeeld van wat SCE en Bifes samen kunnen bereiken op vlak van opslag en transport. Begin 2020 ging het bulkstation in productie. Maselis is “zeer tevreden” over het project. Onze klant prees het concept, de uitwerking, de manier waarop het station gebouwd werd, de montageploeg én de goede opvolging van de projectmanager. “Alles verliep netjes, proper en volgens de afspraken”.

 

 
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie