Pet food

Sectoren > Pet food >

Pet food zijn voeders voor huisdieren, in het bijzonder honden en katten, dat in functie van hun nutritionele noden wordt geformuleerd. Pet food bestaat uit vlees, bijproducten van vlees, granen, vitaminen en mineralen. Katten- en hondeneigenaars kunnen kiezen tussen meer dan 3000 verschillende producten, gaande van ingeblikt vermalen vlees tot droge korrels, koekjes en snacks.

 

Doordat de eigenaars steeds meer belang hechten aan gezonde voeding voor hun huisdier, stijgt de vraag naar droge voeding, maar ook naar gespecialiseerde voeding voor jonge en oude dieren, of therapeutisch samengestelde diëten.

 

De Pet food fabrikanten moeten voldoen aan strikte proceseisen en hygiëne maatregelen, om aan de voedselveiligheid te voldoen. De flexibiliteit in het productieproces wordt steeds belangrijker door het stijgend aantal grondstoffen en de toenemende productmix.

 

Bifes helpt de pet food industrie:

  • Bij kwaliteitsvolle opslag van de grondstoffen
  • bij het design van een flexibele productiedosering en productieproces
  • bij de selectie van de vermaal-, kook-, blending- en extrusiemachines in functie van de eigenschappen van het gewenste eindprodukt.Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie