Over Bifes

Procesoplossingen voor graanverwerkende en mengvoederbedrijven

 

Uw partner in bulkgoedinstallaties

 

Bifes (Belgian Industrial Feed Engineering & Service) is een afdeling binnen SCE (Silo Construction & Engineering), een wereldspeler op vlak van modulaire processilo’s. Intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardige afdeling met meer dan 30 jaar ervaring in productie- en verwerkingsoplossingen voor diverse sectoren. Onze focus ligt op bulkgoedinstallaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.
Onze doorgedreven zoektocht naar kwaliteit en vernieuwing ligt aan de basis van de toegevoegde waarde die we bieden in de processen van onze klanten. Voor elke klant en leverancier wil Bifes een betrouwbare partner zijn op lange termijn. We zijn actief vanop onze moderne, goed uitgeruste productiesite in Lichtervelde (België). We maken er gebruik van de nieuwste toepassingen en technologieën om vooruitstrevende oplossingen te ontwerpen en te produceren.

 
Services voor procesoptimalisatie

 

Graanverwerkende en mengvoederbedrijven moeten steeds efficiënter produceren. Bifes staat hen bij om hun bulkgoedinstallaties te optimaliseren met een aantal diensten:
Grondige analyse van de productieprocessen
Onafhankelijk advies inzake procesoptimalisatie en de meest geschikte machines
Ontwerp in 3D
Montage van het gebouw en de machinelijn
Preventief en curatief onderhoud van bulkgoedinstallaties
Optimale flow van inkomende en uitgaande goederen

 

Samen met gespecialiseerde machineleveranciers en zorgvuldig geselecteerde technische partners zorgen we voor een totaaloplossing voor onze klanten in verschillende sectoren. Dankzij onze in-house engineering, onze eigen montagedienst en onze dienst-na-verkoop kunnen we steeds topkwaliteit leveren.


Op zoek naar een ervaren partner om uw processen te optimaliseren? Contacteer Bifes!

 
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie